Buscar
  • Algaida Municipi Educador

Diada de Ciutat Educadora (març del 2019)

Actualizado: 26 de feb de 2019


Des de l'Ajuntament d'Algaida s'organitzarà una Diada de Ciutat Educadora en motiu de formació i compartiment d'experiències amb altres nuclis urbans que s'hagin adherit a aquest programa per tal d'enriquir-se, uns amb els altres, de les experiències i projectes particulars de cada municipi. Així es podrà crear una memòria conjunta per poder treballar i millorar l'oferta que des dels ajuntaments participants podrem oferir a la ciutadania.


PLANIFICACIÓ


La jornada es distribuirà en els caps de setmana del mes de març on l'acte principal serà una ponència amb tècnics i responsables convidats que treballen directament amb el projecte de Ciutat Educadora per poder estendre aquest ideal dins els seus corresponents municipis (Binissalem, Barcelona i Ciutadella). Les ponències giraran entorn a compartir les experiències de cada un dels municipis convidats, entendre quina és la línia de treball i poder plantejar una línia conjunta d'actuacions per, en un futur poder treballar en xarxa.

La segona part de la jornada es centrarà en la part d'activitats relacionades amb l'ideal de la CE que aniran destinades a tots els públics i connectades amb distintes associacions del municipi. Per aquesta darrera part, les institucions municipals cediran els seus espais per poder realitzar els tallers i/o activitats que les pròpies associacions programaran.#AjuntamentdAlgaida #casaldelsjovesdAlgaida #dinamitzadoradAlgaida

13 vistas

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

C/ del Rei, 6. C.P,: 07210

Algaida (Illes Balears)

CONTACTE   ·   CRÈDITS   ·   MAPA DEL WEB   ·   AVÍS LEGAL

LES VOSTRES DADES SEGURES   ·   PROTECCIÓ DE DADES   ·    POLÍTICA DE GALETES

©2019-2020 by Algaida, Ciutat Educadora. Proudly created with Wix.com