Buscar
  • Algaida Municipi Educador

Imatges i el manifest del Dia Mundial del Medi Ambient


Els nins i nines de 6è de Primària, en el marx del Dia Mundial de Medi Ambient, han llegit un manifest. L'acte s'ha celebrat abans de l'inici de les rutes escolars d'Algaida. ♻️♻️♻️MANIFEST:"Avui, dimecres dia 5 de juny, se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquesta diada, que se commemora des de l’any 1974, va ser instituïda per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i per fer conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient a tot el món.

Al municipi d’Algaida, són moltes les entitats, associacions i empreses que ja conviuen amb els conceptes de sostenibilitat, respecte i medi ambient com a matèries transversals.Els nins i nines de l’escola Pare Bartomeu Pou ens volem sumar a la visualització del dia d’avui: cinc de juny, DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT i, al mateix temps, fer una crida perquè tots els ciutadans de Randa, Pina i Algaida siguem conscients que el futur és a les nostres mans.Us volem encoratjar a que tots i cada un de nosaltres prenguem la decisió de seguir sumant per deixar una terra més neta, més habitable i més sana; perquè nosaltres, els nins i nines del futur, tinguem l’oportunitat de créixer amb total llibertat dins un món millor.Finalment, l’Ajuntament d’Algaida vol agrair la participació de l’Escoleta Municipal d’Infants Flor de Murta, del CEIP Pare B. Pou, de l’Associació de Mares i Pares, de la Guàrdia Civil, de Protecció Civil d’Algaida, de la Policia Local, i de tots els infants d’Algaida, Pina i Randa que s’han implicat en la creació de les Rutes Escolars, iniciades el passat mes d’abril, que comporten, entre altres coses, una alternativa a l’ús de vehicles amb motor i, en conseqüència, una reducció en l’emissió de CO2 a l’atmosfera.


Policia Local de Algaida EEI Flor de Murta Algaida Ampa Algaida@CEIP Pare Bartomeu PouMoltes de gràcies a tothom!"🌎🌍🌏

3 vistas0 comentarios

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

C/ del Rei, 6. C.P,: 07210

Algaida (Illes Balears)

CONTACTE   ·   CRÈDITS   ·   MAPA DEL WEB   ·   AVÍS LEGAL

LES VOSTRES DADES SEGURES   ·   PROTECCIÓ DE DADES   ·    POLÍTICA DE GALETES

©2019-2020 by Algaida, Ciutat Educadora. Proudly created with Wix.com